81 - 150 kroner

Val di Suga 
Årgang: 2010 Drue: Sangiovese grosso Vintype: Rød Distrikt og land: Brunello di Montalcino, Italien Forhandler: Philipson Wine Pris: 149,95 kr. v. 12 flasker.
Karakter: **** (4 stjerner)
Kommentar: Meget typisk brunello'sk med en lille kant af sveskeblomme og et skud vaniljesødme på toppen. Struktureret og velsmagende vin, der besidder et let garvesyrebid i finalen. Ikke så tosset.    

Josselin Chablis Premier Cru 
Årgang: 2012 Drue: Chardonnay Vintype: Hvid Distrikt og land: Chablis, Frankrig Forhandler: Føtex Pris: 125 kr.
Karakter: **** (4 stjerner)
Kommentar: En anelse reduktiv i duft (mangler ilt), men med en omhældning åbner den for toner af citrus, ananas, kalk og en lille kant af ristede mandler. Vellavet chablis, hvor man får det, man betaler for.    

Pousada Porto LBV 
Årgang: 2007 Drue: Ej angivet Vintype: Portvin Distrikt og land: Douro, Portugal Forhandler: Irma Pris: 59,50 kr.
Karakter: **** (4 stjerner)
Kommentar: Peber og masser af saftig råfrugt. Blød, sød og fed i frugten med et fint lille syregreb. Pæn LBV om end en anelse sprittet i eftersmagen. 

Zuccardi Q Cabernet Sauvignon 
Årgang: 2011 Drue: Cabernet sauvignon Vintype: Rød Distrikt og land: Uco Valley, Chile Forhandler: Jysk Vin Pris: 89,95 kr. v. 6 flasker.
Karakter:**** (4 stjerner)
Kommentar: Strejf af vanilje, urt og røde bær. Ret slagkraftig med en del frugtsødme, men uden at kamme over. Udmærket vin med en god portion garvesyre i eftersmagen.