Som LOUD-ansat skilter man ikke nødvendigvis med, hvad man laver til hverdag. »Jeg er stolt af det, jeg laver, men jeg ved også godt, der kommer en reaktion«

»Byens Bedste«: Vi har inviteret Radio LOUD-ansatte til terapisession. Til en snak om, hvilke reaktioner de møder, når de fortæller om deres arbejde og om internet-trolls, hadbeskeder og reel kritik.

Berlingske Media har foretaget endnu et opkøb i Radio LOUD og ejer nu 91 procent af aktierne, som dermed giver fuld kontrol over radioen. Samtidig ændres navnet til 24syv. Fold sammen
Læs mere
Foto: Oscar Scott Carl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Merkantil nekrofili.«

Det er chefredaktør, journalist og filminstruktør Mads Brüggers reaktion på nyheden om, at man på DAB-radiokanalen Radio LOUD har i sinde at tage navneforandring til 24syv på den anden side af nytår.

En beslutning, som bliver kritiseret flittigt på svært af medier – både sociale og etablerede. Og hvis der er noget, man på Radio LOUD af vant til, så er det kritik. Og det kan blive personligt for de ansatte på radioen.

I dag i »Byens Bedste« har vi sat de harmdirrende, vrede og drillende stemmer på pause, og inviteret to Radio LOUD-ansatte i studiet til en terapitime.

Vi tager en samtale om at identificere sig med sin arbejdsplads, om at føle sig mobbet, angrebet personligt og ikke have behov for at skilte med sin arbejdsplads.

Dagens gæster er Camilla Michelle Mikkelsen, som er tilrettelægger og vært på Radio LOUD, og Benjamin Clemens, der er vært og tillidsrepræsentant. De var begge med fra radioens spæde start og har begge været verbale om, at drillerier, chikane og trusler og om at blive hængt ud på nettet.

Samtidig er de begge trætte af konstant at snakke om brand og forløb og aldrig få lov at tale om indhold. Men har Radio LOUD måske selv sørget for det fokus?

Det får vi svar på i ugens afsnit af »Byens Bedste« med vært Aminata Amanda Corr og Josefine Maria Hansen og Alex Brøndbjerg som programmets producere.

Følg Byens Bedste på mobil

AOK anbefaler

Det Kongelige Teater præsenterer »Dødens toner«

Søndag den 31. oktober markerer Det Kongelige Teater allehelgen med koncerten »Dødens toner«. Det sker både med Brahms og Schubert, og i øvrigt med uddrag af bogen »Har døden taget noget fra dig, så giv det tilbage« af Naja Marie Aidt, som sidstnævnte selv læser op.

Halloweenkoncert for familien i DRs Koncertsal

En magisk musikalsk fortælling om tiårige Trine, som ser monstre, skeletter og sultne løver i skygger og kroge. Dagen byder på kendte sange fra blandt andet Aristocats, Omsen & Momsen og det kæmpestore TikTok-hit »iko iko«. Det sker den 31. oktober.