Stærk ledelse i en svær tid

Ledelsen prædiker: Det bliver super spændende. Organisationen tænker: Det bliver uden os! Hvis du kan genkende situationen fra din arbejdsplads, så deltag i seminaret ”Stærk ledelse i en svær tid – Be the Change” og få nye redskaber til, hvordan du udvikler dit lederskab og din organisation.

Ledelsesseminar torsdag den 6. september kl. 13.30-18.00.

Tilmeld dig her

Bag det årlige seminar står Master of Management Development, MMD, på Copenhagen Business School, der har specialiseret sig i ledelsesudvikling rettet mod ledere fra både offentlige og private virksomheder.

Læs mere om MMD her

PROGRAM

13.30: Dørene åbnes for registrering

14.00: Velkommen ved John K. Christiansen, professor og MMD-studieleder, CBS. Forandring er blevet et vilkår på alle moderne arbejdspladser. Hvis ikke vi forandrer vores virksomheder og os selv, risikerer vi at blive kørt ud på et sidespor. Men hvis forandringerne skal blive til mere end bare mere af det samme, må vi gentænke hvad forandring indebærer. Er det muligt at forandre organisationen uden at udvikle sig selv?

14.15: Succes er kreativitetens største fjende. Ved Alf Rehn, professor i management og ledelse ved Åbo Akademi Universitet, Finland. ”Det tager kun fem sekunder at ændre en virksomhed eller organisation,” har Alf Rehn udtalt, men det kræver, at vi gør op med den gængse måde at opfatte kreativitet på. Alf Rehn vil præsentere forskellige måder at betragte kreativitet på og anvise, hvordan det kan blive virkelig farligt for eksisterende arbejdsgange.

15.00: Når forretningsmodellen skal gentænkes. Ved Lisbeth Knudsen, koncernchef i Berlingske Media. Hvordan agerer man som leder i en forandringsproces, hvor man både skal afvikle og udvikle på en og samme tid?

15.30: Pause med forfriskninger

15.55: Mikroledelse. Samtalen som ledelsesredskab. Ved Allan Holmgren, mag.art., direktør for DISPUK, adjungeret professor på CBS og underviser på MMD. Mange ledere mødes med en forventning om, at de har styr på noget, som måske ikke lader sig styre med de traditionelle styringsværktøjer. Hvordan kan lederen i mikroprocesserne og med samtalen som ledelsesredskab udforske nye forståelser og handlemuligheder i den organisatoriske dynamik og kompleksitet? Allan Holmgren vil demonstrere mikroledelse i praksis under en samtalesession med Gitte Fangel, MMD 2008, vicedirektør på Herlev Hospital.

16.30: Alle ønsker forandring, men ingen ønsker at forandre sig. Ved Peter Bastian, musiker, fysiker og foredragsholder. Hvad vil det sige at forandre sig? I sit oplæg vil Peter Bastian trække på sin omfattende uddannelse og indgående livserfaring, når han stiller spørgsmålene: Hvad er det for mekanismer i os, som er dybt interesseret og engageret i forandring? Og hvad er det for mekanismer i os, som slet ikke vil være med? I en virkelighed i konstant forandring er det de mest livsvigtige spørgsmål at få besvaret både individuelt og kollektivt. Oplægget vil gå tæt på to dybtliggende og vidt forskellige instinkter, nemlig overlevelsesinstinktet og instinktet for at skabe.

17.30: Drinks, snacks og networking.

18.00: Tak for i dag

Hvis du ønsker faktura tilsendt, så skriv til pfb@berlingske.dk. Det koster 35 kr. i gebyr.