Endnu tre selskaber på vej til notering på First North

Minibørs. Tre nye selskaber er på vej til notering på Københavns Fondsbørs minibørs, First North. Når de tre selskaber er optaget, vil i alt fem selskaber være børsnoteret på den alternative marlkedsplads.

Københavns Fondsbørs' alternative markedsplads, First North, får tre nye selskaber. Selskaberne Lübecker Golf, Notabene.net og Sifira har ansøgt om optagelse til handel. Det skriver RB Børsen. Når de tre selskaber er optaget, vil der være fem selskaber noteret på handelspladsen.

Ny Godkendt RådgiverSamtidig meddeler fondsbørsen, at KPMG er godkendt som Godkendt Rådgiver, sådan at der i alt er 20 af dem tilknyttet First North. Den alternative markedsplads First North startede den 12. december 2005 og drives af Københavns Fondsbørs. På markedspladsen skal hvert selskab have tilknyttet en godkendt rådgiver, der blandt andet skal stå som garant for rigtigheden af selskabets informationer til markedet. Det indebærer også, at rådgiveren skal blåstemple den virksomhedsbeskrivelse, som skal udarbejdes ved optagelsen af et selskab til handel.