Fodboldspiller er den første nogensinde, der opnår 500 millioner følgere på Instagram

Det seneste opslag, følgerne har fået, er en reklame for skælshampoo.

Cristiano Ronaldo er i fuld gang med træningen i Qatar op til Portugals første kamp ved VM, som skal spilles mod Ghana på torsdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Cristiano Ronaldo var den første fodboldspiller nogensinde, der tjente mere end én milliard dollar (7,26 milliarder kroner i dagens kurs) i løbet af sin karriere. Han har blandt andre rekorderne for flest mål i Champions League, flest mål i EM i fodbold og flest landsholdsmål i det hele taget.

Og nu har den portugisiske angriber igen opnået noget, som ingen andre før har opnået.

Cristiano Ronaldo er den første nogensinde, der opnår 500 millioner følgere på Instagram. Det skriver The Evening Standard.

38-årige Cristiano Ronaldo spiller lige nu for Manchester United og skal på torsdag i aktion for Portugals landshold.

Cristiano Ronaldos Instagram-konto er en blanding af både polerede billeder og reklamekampagner, mere hverdagsagtige billeder med familien og action shots fra hans fodboldkampe.

Det seneste opslag er en reklame for skælshampoo, som du kan se herunder.

På banen har Ronaldo gennem mange år konkurreret med Lionel Messi. Og det er netop Messi, der ligger på andenpladsen over profiler med flest følgere. Messi har 376 millioner af dem.

De to har for nylig lavet en reklamekampe for Louis Vuitton, med billeder taget af den legendariske fotograf Annie Leibovitz. Netop den kampagne har ifølge The Evening Standard været med til at skubbe Ronaldos følgertal over de 500 millioner.

Et billede fra kampagnen, hvor Messi og Ronaldo spiller skak, er det næstmest likede billede i Instagrams historie. Det mest likede billede er et billede af et æg, som var en del af en viral kampagne, der skulle skabe opmærksomhed om mental sundhed.

Instagram-succesen kommer kun få dage efter, at Cristiano Ronaldo vakte opsigt med et interview med Piers Morgan.

I interviewet sagde Ronaldo blandt andet, at han ikke respekterer træneren i Manchester United, Erik ten Hag, og at Manchester United har forrådt ham og prøver at tvinge ham ud af klubben.

Efter interviewet er klubben nu på vej med en reaktion.

»Manchester United noterer sig mediernes dækning af det seneste interview med Christiano Ronaldo. Klubben vil overveje sit svar, når alle fakta er kommet frem,« skrev Manchester United i en pressemeddelelse fredag.