Rederi kræver erstatning på 83 mio. kr. fra Parken

I kølvandet på dommen om kursmanipulation fra Københavns Byret i september, kræver rederiet Clipper nu erstatning af Parken.

Foto: Brian Bergmann. Parken på Østerbro i København.
Læs mere
Fold sammen

Clipper Group har fremsat et erstatningskrav på 83 mio. kr. over for Parken Sport & Entertainment, der hæfter sig til den omfattende sag om kursmanipulation mod selskabet og en række af dets tidligere ledere.

Det meddeler Parken i en fondsbørsmeddelelse tirsdag eftermiddag.

Kravet er således fremsat på baggrund "handlinger foretaget af den tidligere ledelse for Parken Sport & Entertainment" i forbindelse med selskabets salg af aktier til Clipper Group i perioden 10. januar 2008 til 14. maj 2008.

- Clipper Group er, baseret på en gennemgang af Københavns Byrets dom af 8. september 2015 vedrørende kursmanipulation, af den opfattelse, at de af Clipper Group foretagne aktiekøb er foretaget på et fejlagtigt og ufuldstændigt grundlag, skriver Parken i meddelelsen.

Det fremsatte krav udgør differencen mellem købsprisen på den købte aktiepost og salgsprisen ved Clipper Groups salg heraf i februar 2010 og december 2011. Clipper Group har desuden fremsat et tilsvarende krav over for den tidligere ledelse hos Parken Sport & Entertainment.

Parken er ikke enig i, at der foreligger et erstatningsberettiget krav fra Clipper Group, oplyser selskabet.

- Måtte Clipper Group desuagtet få medhold i et erstatningskrav mod PSE, vil PSE gøre et tilsvarende krav gældende over for den tidligere ledelse for PSE, skriver Parken i meddelelsen.