Prisen på storrygende børsdebutant rygtes at blive mindst 100 kroner

Oplysningerne fortsætter med at sive omkring Scandinavian Tobacco Groups igangværende børsnotering. Ifølge Bloomberg News oplyser en kilde med indblik i tegningen, at tegningsordrer til under 100 kr. per aktie ikke vil blive tildelt aktier.

Scandinavian Tobacco Group noteres på børsen d.10. februar i år. Salget forventes at løbe op i 11 milliarder kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Oprindeligt blev aktierne i Scandinavian Tobacco Group udbudt til mellem 93-110 kr. Mandag kom der dog forlydender frem om, at prisintervallet var indsnævret til 99-103 kr. Også her stammede Bloombergs oplysningerne fra en velinformeret kilde og er ikke blevet bekræftet fra officielt hold.

Fra Scandinavian Tobacco Group er der dog tirsdag morgen kommet meldinger om god efterspørgsel fra private investorer. Derfor lukkede udbuddet til private investorer med ordrer op til og med 3 mio. kr. i dag tirsdag klokken 12.

- Den tidlige lukning af udbuddet skyldes, at den samlede efterspørgsel fra private investorer overstiger den forventede tildeling af udbudsaktier til denne investorgruppe, hed det i meddelelsen fra Scandinavian Tobacco Group.

Den forventede tidsplan for udbuddet er i øvrigt uændret og udbuddet til investorer med ordrer over 3 mio. kr. lukker således tirsdag klokken 16.

Oplysninger om resultatet af udbuddet, herunder den endelige udbudskurs samt tildelingen af aktier, ventes offentliggjort onsdag den 10. februar 2016, der også bliver første handelsdag på børsen.