Sidste chance for at få fingrene i tobakkæmpes aktier

Den tidlige lukning af udbuddet skyldes, at den samlede efterspørgsel fra private investorer overstiger forventningerne.

Scandinavian Tobacco Group, der har planer om at lade sig børsnotere 10. februar, lukker udbuddet af aktier tirsdag 9. februar kl. 12. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Scandinavian Tobacco Group, der har planer om at lade sig børsnotere 10. februar, lukker udbuddet af aktier tirsdag 9. februar kl. 12.

Det oplyser selskabet i en meddelelse tirsdag morgen, hvor det også fremgår, at udbuddet til private investorer med ordrer op til og med 3 mio. kr. lukker ved middagstid dags dato.

- Den tidlige lukning af udbuddet skyldes, at den samlede efterspørgsel fra private investorer overstiger den forventede tildeling af udbudsaktier til denne investorgruppe, forklarer Scandinavian Tobacco Group.

Den forventede tidsplan for udbuddet er i øvrigt uændret og udbuddet til investorer med ordrer over 3 mio. kr. lukker således tirsdag kl. 16.

- Oplysninger om resultatet af udbuddet, herunder den endelige udbudskurs samt tildelingen af aktier, forventes offentliggjort den 10. februar 2016, fortæller selskabet videre i meddelelsen.

De udbudte aktier forventes at blive leveret omkring 12. februar mod kontant betaling i danske kroner, oplyser Scandinavian Tobacco Group.