Virgin America flirter med bejlere

Virgin America, der er kendt som den britiske milliardær Richard Bransons hjertebarn, rækker hånden frem til potentielle købere i håb om at sælge dele af eller hele selskabet.

Foto: BOB RIHA JR. Richard Branson er grundlægger af Virgin Group, som også ejer andele i fitnesscentre, hoteller og teleselskaber rundt om i verden.
Læs mere
Fold sammen

Det oplyser kilder med kendskab til forløbet til Bloomberg News.

Luftfartsselskabet, som har ruter i USA og Mexico, har indgået et samarbejde med en finansiel rådgiver efter at have modtaget tilbud fra bejlere, som vil overtage selskabet, oplyser Bloomberg News' anonyme kilder.

Der er endnu ikke truffet en beslutning, og udfaldet kan også blive, at Virgin America ikke vælger at forfølge et salg, lyder det videre.

Flyselskabet med base i Californien solgte aktier til en værdi af 353 mio. dollar, da det blev introduceret til børsen for mindre end 18 måneder siden. Prisen per aktie blev sat til 23 dollar stykket, viser data indsamlet af Bloomberg.

Virgin America-aktien lukkede tirsdag i 30,67 dollar i New York, hvilket værdisætter selskabet til omkring 1,4 mia. dollar.

Richard Branson er grundlægger af Virgin Group, som også ejer andele i fitnesscentre, hoteller og teleselskaber rundt om i verden.