Vestas slår to europæiske salgskontorer sammen

Vestas vælger nu at fusionere sine salgsaktiviteter i henholdsvis Nord- og Centraleuropa sammen til én. Det fortæller selskabet i en meddelelse torsdag.

ARKIVFOTO: Vestas vælger nu at fusionere sine salgsaktiviteter i henholdsvis Nord- og Centraleuropa sammen til én. Det fortæller selskabet i en meddelelse torsdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Ændringen forklares med, at Vestas kan kombinere kompetencer og erfaringer fra de to områder, og det skal ses som en del af Vestas' strategi om at sikre en fleksibel organisation, der tilpasser sig markedet. Tidligere gav strategien anledning til at dele den asiatiske salgsafdeling op i et specifikt kinesisk kontor og en afdeling til resten af Asien og Stillehavsområdet.

Nils de Baar, der er chef for Vestas' salgskontor i Centraleuropa, tager over i den samlede forretning, mens den hidtil nordeuropæiske chef, Klaus Steen Mortensen, forlader Vestas efter ti år.

Vestas' nordeuropæiske region dækker Storbritannien, de nordiske lande, Baltikum og Polen, mens Centraleuropa blandt andet har ansvar for Tyskland, Schweiz, Østrig, Benelux-landene, Rusland og Balkan, men også for en række afrikanske lande såsom Kenya og Sydafrika.

/ritzau/FINANS