Verdens første velgørende computer

Velgørenhed. ENGODSAG.DK lancerer i samarbejde med HP Danmark nu en velgørende computer. Ved køb af en ny pc kan man selv vælge, hvilken hjælpeorganisation man ønsker at støtte.

Fremover vil man som forbruger støtte en velgørende organisation hver gang man køber en Hewlett Packacrd pc’er.

Pc-giganten er gået sammen med den danske internetportal ENGODSAG.DK om initiativet.

- Vi regner med, at det her vil trække et to cifret millionbeløb til de velgørende organisationer, vurderer medstifter af ENGODSAG.DK, Mads Ellegaard.

Internetportalen har lavet aftaler med over 500 internetbutikker, som automatisk donerer penge til pc-ejerens foretrukne hjælpeorganisation, når han eller hun køber varer i disse internetbutikker.Konceptet er allerede blevet testet og er ifølge Mads Ellegaard blevet godt modtaget. Han glæder sig over aftalen.

- HP er ubetinget den største leverandør af pc’er i Danmark. HP sælger godt 15.000 – 20.000 af slagsen, så vi kommer ud til rigtig mange danskere, siger han. Nøglen til velgørenheden er ”Det Gode Program”, som er udviklet af ENGODSAG.DK. Fra sommeren 2007 vil HP-pc’er til private brugere være ”født” med Det Gode Program, som pc-ejeren kan aktivere med et enkelt klik. Men allerede nu kan softwaren downloades fra HP’s hjemmeside: www.hp.dk/engodsag