Topdanmark vil tilbyde medarbejderaktier mod lønnedgang

Topdanmark vil fra 1. november og frem til 31. oktober næste år tilbyde flere af sine ansatte medarbejderaktier mod kontantlønnedgang.

Topdanmark vil fra 1. november og frem til 31. oktober næste år tilbyde flere af sine ansatte medarbejderaktier mod kontantlønnedgang. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Topdanmark vil fra 1. november og frem til 31. oktober næste år tilbyde flere af sine ansatte medarbejderaktier mod kontantlønnedgang.

I en meddelelse forklarer forsikringsvirksomheden, at den vil benytte en del af sine egne aktier ved tildeling af medarbejderaktier, og at der altså ikke udstedes nye aktier i forbindelse med tilbuddet.

»Antallet af medarbejderaktier omfattet af ordningen vil afhænge af, hvor mange medarbejdere, der ønsker at gøre brug af tilbuddet. Det er derfor ikke umiddelbart muligt at anslå, hvor mange aktier der vil blive tildelt i medfør af ordningen.«

»Tildeling af medarbejderaktier vil ikke påvirke årets resultat efter skat,« skriver Topdanmark i meddelelsen.

Tildelingen af medarbejderaktier vil ifølge selskabet ske 25. oktober næste år. De personer, som er omfattet af tilbuddet, vil være medarbejdere i Topdanmark og i datterselskaber direkte eller indirekte ejet af Topdanmark.

For at kunne modtage medarbejderaktier skal medarbejderne være ansat senest 1. oktober i år, være månedslønnede og være beskæftiget minimum otte timer om ugen.

Medarbejderne skal herudover også være ansat på tildelingstidspunktet 25. oktober næste år.