Tinder og Forbes hooker op

Finansmediet Forbes og dating-appen Tinder udvikler nu en eksklusiv app for karrierenetworking.

Foto: CARLO ALLEGRI. Skuespillerinden Blake Lively
Læs mere
Fold sammen

Der er kærlighed i luften mellem Forbes og Tinder.

Finansmediet Forbes annoncerede nemlig i mandags, at det lancerer en networking app med hjælp fra Tinder.

Og ja, også i den nye app kan man også swipe til højre - men her for at finde ud af, om andre brugere er klar på en drink for at tale forretning.

»»Tinder forbinder mere end ti millioner mennesker hver dag, og det er spændende at se vores teknologi blive brugt til forretningsnetworking,« Sean Rad, co-founder og præsident for Tinder «


Det er dog ikke alle, der kan få adgang til den nye eksklusive app. Den er nemlig kun åben for dem, der befinder sig på Forbes' »30 Under 30«-liste, hvilket er magasinets årlige top 30-liste over de største meningsdannere indenfor bl.a. medier, finans, forbrugerteknologi, naturvidenskab og politik.

Indtil videre er der 2.000 medlemmer i den klub, blandt andre skuespillerinderne Blake Lively og Emma Watson, Snapchat-grundlæggeren Evan Spiegel og rådgiver fra det hvide hus R. David Edelman.

»Forbes’ »30 Under 30«-liste vil bringe de mest indflydelsesrige og succesrige unge entreprenører og gamechangere sammen. Appen er et værktøj, vi har udviklet for bedre at kunne forbinde, bemyndige og mobilisere dette netværk for at kunne hjælpe med at ændre verden,« udtaler Salah Zalatimo, som er ansvarlig for mobilprodukter for finansmediet til selvsamme.

Appen har en forretningsnetworking feature, som er skabt af Tinder. Den vil inkludere en oversigt, en social medie-platform til at dele links og stille spørgsmål på samt en beskedfunktion. Og dette er første gang Tinder er indgået i et samarbejde med et andet brand.

»Tinder forbinder mere end ti millioner mennesker hver dag, og det er spændende at se vores teknologi blive brugt til forretningsnetworking,« udtaler Tinders co-founder og præsident, Sean Rad, til Forbes.

Hvis du undrer dig over, om disse berømte og succesfulde unge mennesker, som stort set alle er millionærer, har brug for hjælp til at networke, har Salah Zatimo svaret følgende til mediet Mashable: »Disse unge succesfulde entreprenører har stærke netværk rundt om dem, men de er ikke nødvendigvis forbundet til folk, som er udenfor deres eget netværk.«

Sidste år var begge Tinders grundlæggere Sean Rad og Justin Manteen på Forbes' »30 Under 30«-liste, så allerede der startede forholdet mellem forretningsmediet og datingappen.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!

Tinder kom på markedet i 2012, har mere end 50 millioner medlemmer verden over og gør i øjeblikket klar til at blive børsnoteret i en gruppe sammen med bl.a. Match.com senere i år.