Aller lukker rendyrket sladderblad

Sladderbladet Kig Ind udkommer for sidste gang onsdag - og da som et tillæg til Se og Hør, som fra næste uge bliver Alller-koncernens eneste rendyrkede gossipblad i Danmark.

Kig Ind lukker. Fold sammen
Læs mere
Foto: NIELS AHLMANN OLESEN

Aller-koncernen har ryddet op i sine sladderblade, hvilket indebærer, at Kig Ind lukker, og at de derved frigjorte ressourcer bliver overført til  Se og Hør, som så skal videreudvikles på print og digitale platforme.

Se og Hørs udgivelsesdag bliver fremrykket til onsdag, og nye digitale universer og mere Hollywoodstof er en del af den udvikling, som skal føre ugebladet ind i fremtiden, oplyser Aller i en pressemeddelelse.

»Vi har valgt at fokusere vores kræfter 100 pct. på Se og Hør, fordi vi i vores oplags-, læser- og trafiktal kan se en markant positiv effekt af de redaktionelle tiltag og omlægninger, vi på det seneste har gennemført. Når så Kig Ind samtidigt er hårdt ramt af de strukturelle ændringer på mediemarkedet, ser vi en bedre økonomi i at satse på et stærkt Se og Hør frem for to blade,« forklarer ugebladsdirektør Anette Kokholm og fortsætter:

»Det er ærgerligt, at vi som et led i oprustningen på Se og Hør må lukke Kig Ind, men der er intet, der tyder på, at vi kunne sikre en sund drift på bladet i det marked, vi kender i dag.«

Hollywood-stoffet fra Kig Ind vil blive videreført i Se og Hør, hvor man dels skruer op for mængden af historier i bladet, og dels opretter en hel kanal på nettet, www.hllwd.dk, med gossip fra Los Angeles og omegn.

Fremrykningen af udgivelsesdagen sker i samme uge som Se og Hør fylder 75 år.

TV: Aller lukker kig ind