Netto rykker ind i parkeringshus

Efter en budrunde har Dansk Supermarked og Netto vundet retten til at drive butik i et 1.000 kvm stor stueetage i det nye parkeringshus ved Bispebjerg Hospital.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver Nettos gulsorte skilte og bannere, der i fremtiden skal pryde stueetagen i det gigantiske parkeringshus ved Bispebjerg Hospital.

Parkeringshuset, der kan rumme 600 P-pladser, blev opført sidste år, men det har været et åbent spørgsmål, hvem der skulle drive forretning i husets første sal. Her har Dansk Supermarked altså lagt det bedste bud og dermed den fornuftige placering ved Tuborgvej og Charlotte Muncks Vej i Københavns nordvestlige kvarter.

»Der var stor interesse for at sikre sig den attraktive mulighed fra både dagligvarekæderne selv og fra developerside. Det skyldtes en kombination af meget svag konkurrence fra andre dagligvarebutikker i nærområdet, nærhed til Bispebjerg Hospital, placeringen i parkeringshuset, beliggenheden lige ud til den trafikerede Tuborgvej og et stort kundegrundlag,« oplyser Peter Lassen, partner i Colliers International, der har håndteret salget.

Netto oplyser, at man forventer at have byggeriet færdig i løbet af 2017.

»Vi er klar til at give byggeriet fuld gas, når vi får grønt lys af kommunen. Vi glæder os nemlig til at kunne åbne en helt ny, flot Netto-butik. Den kommer til at føles lidt større end andre i Københavns-området. Vi har mange gode, loyale kunder i Nordvest-kvarteret, men i dag liggerde nærmeste butikker et stykke væk,« siger Carsten Hadsbjerg, udviklingschef hos Netto Danmark i en pressemeddelelse.

Da parkeringshuset ligger i et fredet område, vil både Region Hovedstaden og Københavns Kommune skulle godkende butikkens ydre facade.