Mantoni: Min exit har intet med Sparkle Roll at gøre

Der er ingen sammenhæng mellem, at Bang & Olufsen for nylig lukkede dialogen om et købstilbud med Sparkle Roll Group, og at Struer-virksomhedens topchef, Tue Mantoni, træder tilbage fra posten med virkning fra 1. juli.

- Jeg tror, det er vigtigt at sige, at de to ting (fratrædelsen og det potentielle opkøb, red.) ikke har noget med hinanden at gøre, siger Tue Mantoni. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er ingen sammenhæng mellem, at Bang & Olufsen for nylig lukkede dialogen om et købstilbud med Sparkle Roll Group, og at Struer-virksomhedens topchef, Tue Mantoni, træder tilbage fra posten med virkning fra 1. juli.

Det fortæller Tue Mantoni, efter at tv- og elektronikproducenten tirsdag i en fondsbørsmeddelelse har fortalt, at den snart forhenværende topchef forlader selskabet til sommer for i stedet at blive afløst af Henrik Clausen.

- Jeg tror, det er vigtigt at sige, at de to ting (fratrædelsen og det potentielle opkøb, red.) ikke har noget med hinanden at gøre, siger Tue Mantoni til Ritzau Finans.

Tidligere i april oplyste B&O, at en potentiel købsdialog med Sparkle Roll Group var tilendebragt. En uge tidligere havde Bloomberg News også erfaret, at Qi Jianhong, der ejer Sparkle Roll, ikke længere skulle se behov for fuldt ejerskab.

Den kinesiske rigmand havde ellers tidligere vist stor interesse for selskabet, og det gav anledning til spekulationer om en overtagelse af det danske firma.

- Det, som vi også skriver sort på hvidt i vores fondsbørsmeddelelse, er, at jeg tog initiativ til den her dialog (om fratrædelsen, red.) for et længere stykke tid siden. Det vil sige, at det er noget, som pågik, og som vi diskuterede, før den her Sparkle Roll-diskussion kom frem, påpeger Tue Mantoni.

- Derfor har de to ting ikke noget med hinanden at gøre, tilføjer han.

Spørgsmål: Du kan fuldstændig afvise, at du stopper som administrerende direktør i selskabet som en følge af, at dialogen med Sparkle Roll Group om et potentielt købstilbud er ophævet?

- Ja, det kan jeg fuldstændig afvise, svarer Tue Mantoni.