Mange klager over McDonald's

Madforgiftninger, rotter på lageret og en bon i en burger. Det er blot nogle af de ting, kunderne klager over, efter de har været på McDonald's.

Foto: Claus Fisker
Fødevaremyndighederne har 50 gange inden for det sidste halvandet år modtaget klager over McDonald's, oplyser TV 2 Nyhederne.

Andre restaurantkæder har i samme periode typisk kun fået enkelte klager. Klagerne er spredt ud over restauranter i hele landet. Hovedparten af klagerne drejer sig om, at kunderne er blevet syge, men der er også klager over maden f.eks. over muggen ost, rådden salat og rå bøffer. Andre klager over hygiejnen f.eks. svineri ved bordene, skimmelsvamp på væggene og rotter, biller eller fluer i restauranterne.

Hos McDonald's beklager man de mange dårlige oplevelser.

"Det er jo nogle forfærdelige historier. Vi kan kun beklage. Men vi er mennesker, og vi begår fejl. Vi kan kun prøve at gøre det bedre, siger kommunikationsdirektør i McDonald's Danmark Hanna Løyche.

Blandt de mere specielle klager er beretninger om burgere med plastikstykker, en ørering og en bon i burgeren.

"Det er ikke ok med en bon i en burger, men det hører til sjældenhederne. Vi har heldigvis kun én klage for hver 2 millioner gæster," siger Hanna Løyche.

Fødevarestyrelsen oplyser til TV 2 Nyhederne, at man ikke vil se nærmere på McDonald's, men behandler kæden på lige fod med andre restauranter.

Kilde: TV 2 Nyhederne