Lej en film direkte fra fjernsynet

LG indgår aftale med SF Anytime om filmleje direkte fra fladskærmen.

Fra 25. oktober kan ejere af LG-fladskærmsfjernsyn med internetforbindelse leje film direkte fra skærmen. Foto: LG Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter efterårsferien blivver det muligt at leje film direkte fra fjernsynet.

Den sydkoreanske elektronikgigant LG har indgået samarbejde med SF Anytime, en af de store filmdistributører i Danmark. Det betyder, at alle, der har et LG-fjernsyn med internetforbindelse, uden brug af særlige bokse eller andet kan leje film direkte fra TV-skærmen.

Særlige nettjenester på TV-skærmen

LG er, som de fleste andre TV-producenter, optaget af at få Internet bragt ind på selve fjernsynsskærmen. I første omgang sker det via særaftaler med særlige netsider eller -tjenester. De færreste TV-producenter giver fri mulighed for at besøge en hvilken som helst netside fra TV-skærmen.

LG lancerer SF Anytime på den såkaldte Netcast-brugerflade på fladskærmsfjernsynet fra 25. oktober. Alle nye fjernsyn vil have tjenesten installeret på forhånd. Andre, der allerede har et LG-TV med internetadgang, skal opgradere deres Netcast for at få den nye mulighed.

Også YouTube og Picasa er med

I forvejen tilbyder Netcast mulighed for at se videoklip fra Google-tjenesten YouTube, billeder fra Google Picasa samt vejrudsigter.

Det kræver, at man opretter en konto hos SF Anytime, som hører under SF Film i Bonnier-koncernen, før man kan leje film.