Legoland skal ansætte 500

I 2012 åbner Legoland parken sin største nyhed nogensinde, Polar Land - derfor er parken nu på udkig efter 500 sæsonmedarbejdere.

Foto: Martin Dam Kristensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Legolands nye satsning Polar Land, der slår dørene op i maj, gør, at legelandet skal bruge 500 sæsonmedarbejdere. Der er tale om 100 flere end sidste år, og der er dermed tale om alt andet en jobkrise og sparerunder forud for Legos kommende sæson.

Polar Land er en del af den oprindelige park. Nybyggeriet vil blandt andet indeholde en rutsjebane med et frit fald på fem meter og en udflugt blandt levende pingviner.


Selvom det primært er unge mennesker, der søger en sæsonstilling i Legoland og på Hotel Legoland, har der de seneste år været en stigning i antallet af mere modne ansøgere med mange års erfaring fra arbejdsmarkedet særligt til parkens gartnerafdeling og som kontrollør ved indgangen.

”Det er altid spændende at finde de rigtige kandidater til de rigtige job. Vores sæsonmedarbejdere betyder utrolig meget for Legoland. Det er blandt andet dem, der skal give gæsterne en særlig oplevelse, mens de er i parken, siger Bente Noringriis, HR chef i Legoland.


Hvis du har brug for et anderledes job, som de fleste små drenge på et tidspunkt har drømt om, så er det måske dig, der skal søge en af de 500 stillinger.

Legoland oplyser nemlig, at de nye medarbejdere skal underholde de besøgende i Polar Land i rollerne som polarforsker, farlig pirat eller guldgravende cowboy.