Kvinde følger sit kald: Ny teleboss for Call me

For første gang i snart 10 år får vi igen en kvindelig teleboss i Danmark.

farvel til direktøren Søren Abildgaard, der skal ind og styre moderselskabet efter Jesper Brøckners fyring. Kabalen går op takket være Hanne Lindblad, der nu sætter sig i chefstolen for Call me. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Henriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Telias lavprisselskab Call me (det tidligere Debitel) siger farvel til direktøren Søren Abildgaard, der skal ind og styre moderselskabet efter Jesper Brøckners fyring. Kabalen går op takket være Hanne Lindblad, der nu sætter sig i chefstolen for Call me.

Den nye direktør har tilsyneladende følt sig kaldet til at arbejde i telebranchen - og for Call me siden 2008.

”Hanne Lindblad har en virkelig god forståelse for markedet, brand buildingen og salgskanalerne. Jeg har arbejdet sammen med Hanne i 8 år, heraf de seneste 3 i Call me, hvor vi sammen med resten af teamet skabte flotte resultater og fik positioneret Call me som et stærkt brand. Jeg har derfor fuld tillid til, at Hanne vil være en stærk og kompetent leder af forretningen og fortsat udvikle den,” siger Søren Abildgaard, der nu har titel af administrerende direktør i Telia Mobility Services Danmark.

Hanne Lindblad er 45 år. Hun kom til Orange i 2002 og fortsatte i Telia, efter at Orange blev opkøbt. Her har hun været markedschef og ansvarlig for forretningsudvikling og salg, indtil hun i 2008 kom til Call me som salgs- og marketingdirektør. Hanne er cand.negot fra Odense Universitet.

Hanne Lindblad er den første kvindelige teleboss siden Monique Moullé-Zetterström, der var chef for Orange frem til 2002.