Kasi-Jespers Pandora-gevinst skal ikke bruges på sport

Efter at være decimeret til en skygge af det før så store millionbeløb, så mener Jesper "Kasi" Nielsen nu igen at have hundredvis af millioner til gode hos Pandora.

Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jesper "Kasi" Nielsen mener nu igen at have flere hundrede millioner kroner til gode fra sin tid som distributør af Pandoras smykker.

Den hårdt pressede rigmand, der har brugt en stor den af sine penge på fodboldklubben Brøndby IF og den nu krakkede håndboldkklub AG København, kan igen se penge i den såkaldte earn-out-aftale med Pandora, skriver Børsen.

"Hvis man regner på det nu, så passer det med, at der er et sted mellem 600 og 800 mio. kroner i 2015. Så jeg er selvfølgelig rigtig glad for at se, at det her går den rigtige vej igen," siger Jesper Nielsen til Børsen.

Pandoras adm. direktør Björn Gulden ønsker ifølge Børsen dog ikke at kommentere værdien af Jesper Nielsens aftale. Ved forrige regnskab så den ellers ud til at være skrumpet til omkring 50 mio. kroner.

Kommer de mange millioner ind på Jesper Nielsens bankkonto, når aftalen udløber i 2015, så ved han godt, hvad han i hvert fald ikke skal bruge pengene på.

"Skal vi ikke bare blive enige om, at jeg nok ikke skal have noget med sport at gøre. Det kan jeg godt love dig for," siger han til Børsen.

I forlængelse af den meget opmærksomhed omkring Jesper Nielsens roller som mæcen for store sportseventyr udviklede han sig til en persona non grata hos Pandora. Han har adskillige gange skudt med skarpt efter smykkeselskabets ledelse, men nu bløder han lidt op.

"Stille og roligt kan man sige, at den nye ledelse er ved at famle sig tilbage til der, hvor Pandoras DNA hører til. Det er det, der er ved at ske i øjeblikket, og dermed får man også stabiliseret omsætningen," siger han til Børsen.