Joe & the Juice vil åbne 25 butikker det næste år

Antallet af nye Joe & The Juice-butikker eksploderer. I det seneste regnskabsår er der åbnet 17 nye butikker og i det kommende år planlægges der hele 25 åbninger, så antallet kommer op på 70.

Foto: Jeppe Bøje Nielsen. Joe and the Juices café i Magasin. I forgrunden stifter og ejer Kasper Basse.
Læs mere
Fold sammen
Der er fart på juice-kæden Joe & The Juice.

Kæden har nu 45 butikker fordelt i Danmark, England, Tyskland og på de nye markeder Norge og Sverige. For bare et år siden var antallet 28. Dertil kommer tre tidligere franchise-forretninger, som er nu er lagt ind under selskabet.På trods af den kraftige ekspansion lander kædens net resultat på 7,2 millioner kroner i regnskabsåret 2012/2013. Det fremgår af kædens regnskab, som er offentliggjort tirsdag morgen.

Juice-kædens egenkapital stiger til 43,7 millioner kroner fra 33 millioner, mens gælden stiger til 20,3 millioner kroner fra 12,9. Soliditetsgraden falder fra 64,3 procent i det foregående regnskabsår, men ligger stadig højt på 57,3 procent. Omkostningerne stiger til 64,7 millioner kroner fra 45,2 millioner blandt andet trukket op af stigende personaleudgifter.Alt i alt udtrykker ledelsen, som har kædens stifter Kaspar Basse, i spidsen glæde over årets resultater.

»Ledelsen er yderst tilfreds med udviklingen i og omfanget af selskabets aktiviteter i indeværende regnskabsår. Selskabet har etableret forretninger i nye markeder som Norge og Sverige, samt oplevet en positiv udvikling på eksisterende markeder som Norge og Sverige, samt oplevet en positiv udvikling på eksisterende markeder som England og Danmark,« skriver Joe & The Juice.