Forsikringsselskab skiller sig af med mangeårig topchef

Efter at Mogens N. Skov i 16 år har haft posten som administrerende direktør hos Købstædernes Forsikring, har forsikringsselskabet besluttet sig for at finde en ny topchef, der har »arbejdet indgående med det forsikringstekniske område«.

Foto: Andreas Beck. Købstædernes Forsikring har skilt sig af med topchef, Mogens N. Skov med øjeblikkelig virkning.
Læs mere
Fold sammen

Købstædernes Forsikring har valgt at skille sig af med den administrerende direktør gennem 16 år, Mogens N. Skov. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Afskeden sker i fred og fordragelighed og i fuld forståelse med direktøren selv, oplyser forsikringsselskabet, der forklarer, at ændringen i direktionen blev aktuel, da et andet medlem af direktionen Jesper Franch uventet sagde sin stilling op.

Det fik forsikringsselskabet til at implementere en ny strategi, som betyder, at der fremover kun vil være ét medlem i direktionen - og det skal være en person med andre kompetencer end Mogens N. Skov.

»Baseret på de seneste års erfaringer har vi i bestyrelsen konkluderet, at der er brug for friske kræfter i direktionen. Vi søger derfor en ny administrerende direktør, som har arbejdet indgående med det forsikringstekniske område,« siger bestyrelsesformand i Købstædernes Forsikring, Hans Kristian Jensen i en pressemeddelelse.

Påfaldende er det dog, at Mogens N. Skov fratræder med øjeblikkelig virkning, inden der er fundet en afløser.

Han er allerede fjernet fra Købstædernes Forsikrings hjemmeside og bliver foreløbigt erstattet af Steen B. Jørgensen, der hidtil har siddet i bestyrelsen. Mogens N. Skov skal dog efter planen fortsat fungere som konsulent for forsikringsselskabet.

»Købstædernes Forsikring står mit hjerte nær og har givet mig de bedste 16 år af mit arbejdsliv,« siger han ifølge pressemeddelelsen.