Bestsellers Anders Holch satser på 600 nye Only butikker

BRE's Only-butikker er på nuværende tidspunkt fordelt i 12 lande, og direktøren ønsker at ekspandere yderligere over de kommende år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Anders Holch, der er ejer af modekoncernen Bestseller, har opkøbt 110 butikker i Bestseller Retail Europe (BRE), som han ejer i samarbejde med butiksselskabets direktør Finn Poulsen.

Det skriver Børsen.

Anders Holch har købt for et trecifret millionbeløb, der vil give BRE kapital til at igangsætte en ambitiøs vækstplan for selskabets tilbageværende aktiviteter, der består af 400 butikker i bestseller-brandet Only.

Det er ifølge Børsen selskabets målsætning at udvide aktiviteterne fra 400 butikker til 1000 i 2020. Finn Poulsen har i de sidste 12 måneder åbnet 140 butikker med fokus på bestseller-brandet Only, og det er planlagt, at 150 mere skal åbne i selskabets kommende regnskabsår.

Finn Poulsen er, udover at være direktør i selskabet BRE, chef for brandet Only i Bestseller-koncernen, og har derfor komplet kontrol over hele Only-kæden fra design til forbruger.

BRE's Only-butikker er på nuværende tidspunkt fordelt i 12 lande, og direktøren ønsker at ekspandere yderligere over de kommende år.

»Vi er også lige gået ind i Frankrig og Spanien, hvor vi har åbnet henholdsvis tre og to butikker. Målet er 100 på hvert marked,« siger Finn Poulsen til Børsen.

BRE offentliggjorde for regnskabsåret 2015/16, et så godt resultat og så god likviditet, at  der blev betalt et udbytte på 120 mio. kr., hvilket udløste 30 mio. kr. til Finn Poulsen.