Aarsleff-selskab undersøges for kartelvirksomhed

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har indledt en undersøgelse af Aarsleff-selskabet Hansson & Knudsen og andre selskaber i samme branche. Det oplyser Aarsleff i en meddelelse til fondsbørsen torsdag eftermiddag.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har indledt en undersøgelse af Aarsleff-selskabet Hansson & Knudsen og andre selskaber i samme branche. ( FOT: ERIK JEPSEN ) Fold sammen
Læs mere
Foto: ERIK JEPSEN

Formålet et at undersøge, om selskaberne kan være involveret i aktiviteter, der kan være konkurrencebegrænsende på markedet inden for bygge- og anlægsbranchen.

Aarsleff overtog Hansson & Knudsen den 13. januar 2016.

Hansson & Knudsen mener ikke selv at have deltaget aktivt i konkurrenceforvridende aktiviteter, og selskabet sigter derfor efter at finde en hurtig løsning på sagen i samarbejde med myndighederne.

- Vi lægger stor vægt på at overholde konkurrencelovgivningen, og vi mener ikke at have været involveret i konkurrencebegrænsende aktiviteter. Vi vil gøre alt for at bidrage til en hurtig afslutning på sagen, siger Povl Christensen, der er administrerende direktør hos Hansson & Knudsen, i meddelelsen.