50 spillemaskiner beslaglagt af Skat

Politiet og Spillemyndigheden under Skat beslaglagde cirka 50 ulovlige spilleautomater sidste år.

Det er slut med at spille poker på spilleautomater flere steder i hovedstaden og Midtjylland. I samarbejde med politiet har Spillemyndigheden under skat kort før jul beslaglagt i alt 16 ulovligt opstillede spilleautomater.

Dermed har myndighederne sammenlagt beslaglagt ca. 50 ulovlige spilleautomater i hele 2008. Hovedparten er såkaldte pokerautomater, der ikke kan godkendes som lovlige spilleautomater, fordi både indskud og gevinster er større end tilladt.

Ved de seneste aktioner blev 14 automater beslaglagt tre steder i hovedstadsområdet, mens to blev beslaglagt ved en lignende aktion i Midtjylland.

Generelt et velordnet marked
"Generelt er spilleautomatmarkedet velordnet og vi har en god dialog med branchen. Det vil vi gerne have fortsætter i fremtiden. Derfor vil vi i 2009 fortsat have fokus på ulovlige spilleautomater, og vi sætter hårdt ind, når vi opdager dem," siger Birgitte Sand, der er chef for Spillemyndigheden.

I Danmark er der i dag opstillet omkring 27.000 lovlige spilleautomater, der hver eneste dag automatisk indberetter oplysninger til et centralt overvågningssystem.

Ritzau