Det bedste af New York

Er du faret vild i asfaltjunglens mange muligheder og tilbud? Så kan en gratis app muligvis hjælpe dig på vej igen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Så kan New York Times’ gratis app ”The Scoop” muligvis hjælpe dig på vej igen. Den indeholder restauranter, cafeer, bars og andre fornøjelser udvalgt af redaktionen. App’en har en række brugbare funktioner:

  1. ”Nearby” viser dig alle de beværtninger og tilbud, der er i nærheden af, hvor du er lige nu. Denne funktion er god, hvis man ikke orker at gå mere eller ikke ved, hvilken retning man skal gå i.
  2. ”Only in N.Y.” giver dig en række oplevelser, som du kun kan få i New York. Fx en trapez-skole eller at danse på rulleskøjter i Central Park.
  3. ”Events” indeholder de kommende dages events indenfor bl.a. teater og musik, udvalgt af New York Times. For at få de nyeste events, skal man naturligvis være online. Alle Starbucks i New York har gratis wifi, så der kan man eventuelt søge ly.
  4. ”Done” er muligheden for at markere de steder, som du allerede har besøgt. For at markere steder og events med ”done”, skal man logge ind med enten Facebook, Foursquare eller Twitter. Her kunne det have været ligeså brugbart med en ”favorite”-funktion, så man kunne lave en lister over steder, man gerne ville besøge.

Man kan få vist stederne i en alfabetisk liste eller på et kort. Opslagene i app’en indeholder eksakte adresser på stederne, telefonnummer og i nogle tilfælde en anmeldelse eller artikel fra New York Times. Den indeholder også forslag til udflugter, hvis man har mod på at bevæge sig udenfor Manhattan og Brooklyn.

”The Scoop” kan ikke stå alene som en guidebog til dig, der tager til New York for første gang. Men den er en god vejviser og inspiration i en storby med over 20.000 restauranter og barer og et uendeligt antal forlystelser.

App’en er gratis og kan hentes i iTunes-butikken.