Wozniacki vandt første kamp i stærkt besat turnering

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Cincinnati. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki har flere gange bevist, at hun gør det bedst på hard court, og i slutningen af juli vandt hun årets første titel på samme underlag, da den danske tennisstjerne tog sin WTA-titel nummer 22 i Istanbul.

I sidste uge spillede hun sig så i kvartfinalen i Rogers Cup, hvor en tæt dyst med Serena Williams over to timer og 41 minutter dog blev endestationen. Men Wozniacki gjorde en god figur, og det er hun fortsat med i denne uge i endnu en opvarmningsturnering frem mod US Open, som begynder 25. august. I Cincinnati vandt Wozniacki natten til tirsdag i overbevisende stil sin førsterunde-kamp mod Magdalena Rybarikova fra Slovakiet.

Efter halvanden times spil og en kamp, der blev afbrudt af et voldsomt regnvejr, spillede Caroline Wozniacki sig videre til anden runde med cifrene 6-2, 6-3, og nu venter kineseren Shuai Zhang, som Caroline Wozniacki aldrig har mødt tidligere. 

Shuai Zhang er nummer 31 i verden, mens danske Wozniacki igen er begyndt kravle op på verdensranglisten efter sin gode form de seneste uger. For få uger siden lå Caroline Wozniacki nede som nummer 15 i verden, mens hun i sidste uge var den 13. bedste kvindelige spiller i verden. Kvartfinalen i sidste uges WTA-turnering i Montreal sikrede endnu en lille fremgang, og nu er Caroline Wozniacki rykket op som nummer 12 på listen.

Alle de 15 bedste spillere med undtagelse af Na Li er med ved WTA-turneringen i Cincinnati.