Wozniacki er ven med velkendt vind i Miami

Caroline Wozniacki blev aldrig udfordret i kampen mod Varvara Lepchenko, der ikke havde meget at byde ind med.

Caroline Wozniacki takker her amerikaneren Varvara Lepchenko for kampen, som endte med en sikker dansk sejr. Scanpix/Geoff Burke Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki vandt knusende sikkert 6-1, 6-2 over amerikaneren Varvara Lepchenko og gik videre til tredje runde i WTA-turneringen i Miami.

Kraftig vind prægede tenniskampen, der blev spillet natten til fredag dansk tid, og det så ud til at være en fordel for Wozniacki.

- Jeg bor her i Miami på deltid og er her uden for sæsonen. Så jeg er vant til vinden, og jeg sørgede bare for at spille med sikker afstand til linjerne.

- Det var lidt frustrerende i starten, og jeg missede et par bolde, men det var det samme for os begge, og jeg fik flyttet fødderne lidt bedre til sidst, siger Wozniacki til kampens WTA-reporter.

Selv om Wozniacki til tider havde svært ved at få sat sine førsteserver ind i opgøret, så var det i høj grad her, pointene blev vundet.

Hele 88 procent af de gange, hvor Wozniacki fik sin førsteserv i spil, vandt hun duellerne mod Lepchenko, der er verdens nummer 83.

- Jeg servede ret godt, og det var jeg meget tilfreds med, siger Wozniacki ifølge TV2 Sporten.

Wozniacki er i øjeblikket nummer 14 på verdensranglisten. Ved turneringen i Miami er hun seedet som nummer 12, og hun trådte derfor direkte ind i anden runde.

Wozniacki, som nåede frem til semifinalen i Miami i 2012, har aldrig formået at vinde turneringen.

- Jeg vil virkelig gerne vinde her. Det er en af de få turneringer, jeg ikke har vundet. Det ville virkelig betyde meget for mig.

- Jeg skal bare holde mig mentalt klar og fokuseret og gøre mit bedste. Det er alt, jeg kan gøre, siger Wozniacki ifølge TV2 Sporten.

/ritzau/