Wieghorst forudser svær kamp mod Skive

Lørdag kan AGF rykke op i Superligaen med en sejr over Skive, men Morten Wieghorst tager ikke noget for givet.

Oprykkerne Skive har spillet en flot sæson i 1. division. Skibonitterne har tilspillet sig 36 point og er sikre på redning.

Derfor venter der ifølge Morten Wieghorst ingen nem opgave for AGF.

»Vi har forberedt os godt til kampen. Vi har en enkelt skade til Stephan (Petersen, red.), og det har vi selvfølgelig skulle forholde os til. Vi glæder os til kampen, og vi ved, hvad der venter os. Det er et Skive-hold, som har gjort det rigtig godt på hjemmebane, hvor de kun har tabt en kamp. Vi har selv spillet to gange uafgjort mod Skive på hjemmebane, så vi ved, det bliver en svær opgave,« siger Wieghorst til AGFs hjemmeside.

AGF er nedrykkere fra Superligaen og mangler kun tre point for at kunne følge Viborg, som allerede er sikre på oprykning, tilbage i Superligaen.

Det ventes, at mange aarhusianske fans vil køre mod Spar Nord Arena i Skive.

»Vi er ekstremt glade for støtten, og dem, der tager turen til Skive i morgen (lørdag, red.), vil vi gøre alt for at glæde med en sejr. Vi ved, hvad det handler om. Vi kan selv afgøre det, og det går vi selvfølgelig efter. Støtten, vi får fra vores fans, er uvurderlig og kan helt sikkert hjælpe os et stort skridt på vejen,« siger Morten Wieghorst.