T-Mobile afviser Astana-anklager

Cykelholdet Astanas anklager om, at T-Mobile har plantet dopingrygter om holdet i pressen, holder ikke, siger T-Mobiles pressetalsmand.

T-Mobile afviser på det bestemteste, at virksomhedens kommunikationschef, Christian Frommert, i tyske medier har givet antydninger af, at der foregår doping hos det kasakhiske hold, Astana, som både har Tour-favoritten Alexandre Vinokourov og det tidligere T-Mobile trumfkort Andreas Klöden i stalden.

- Det passer ikke, vi har ikke gjort noget forkert. Frommerts fortolkning er, at Astana måske er lidt nervøse i øjeblikket, men vi har ikke plantet historier. Vi har læst om sagen i pressen, men Frommert har ikke gjort noget forkert, siger T-Mobile-cykelholdets pressetalsmand, Stefan Wagner, til Ritzau.

Astanas manager, Marc Biver, rasede søndag over Frommert, og hvad Biver kaldte "bevidste rygter om Astana og Klöden i den tyske presse". Men det afviser Stefan Wagner.

- I disse tider ser man, at ting sagt til medierne bliver tolket i alle mulige retninger. Det er nok bare en storm i et glas vand. Men vi har ren samvittighed og regner ikke med at høre mere om det siger T-Mobiles pressetalsmand.

/ritzau/