Storaktionær vil af med Brøndby-aktier

Brøndbys storaktionær og forhenværende formand, Torben Røsler, vil af med sine aktier i klubben. Han langer ud efter Per Bjerregaards enevælde.

Efter fem år som Brøndbys storaktionær samt med en periode som formand på visitkortet har Torben Røsler besluttet sig for at sælge i aktiepost i SAS Ligaklubben i fodbold. Det sker samtidig med, at Røsler langer ud efter Per Bjerregaards enevælde, skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Røsler købte sig ind i Brøndby for fem år siden, da han købte aktier for 19 millioner kroner. Året efter fik han titlen som formand for klubbens bestyrelse, en plads han trak sig fra, i forbindelse med uenighed om købet af Bella Center sidste år.

- Det er helt forkert, at en person både er direktør, sidder i bestyrelsen og via formandspost i amatørafdelingen kontrollerer fonden, der sidder på de bestemmende A-aktier. I dette tilfælde repræsenterer Per Bjerregaard både direktionen, bestyrelsen og aktionærerne. Han har for mange kasketter på, siger Torben Røsler til Ekstra Bladet.

/ritzau/