Spellerberg kun reserve ved EM

Landstræner Ulrik Wilbek offentliggjorde mandag sin trup til det kommende EM i herrehåndbold. KIF Koldings Bo Spellerberg var blandt de 18 udvalgte.

Landstræner Ulrik Wilbek har bortset fra to pladser lagt sig fast på de spillere, der skal opfylde ambitionen om dansk guld ved det kommende EM i herrehåndbold, der spilles i Norge i slutningen af januar måned.

Mandag offentliggjorde Wilbek sin trup på 18 navne, hvoraf en enkelt målmand bliver sorteret fra undervejs. Desuden er Bo Spellerberg som udgangspunkt kun udtaget som reserve for Lars Jørgensen, der skal opereres for sportsbrok i denne uge.

Netop på backpladserne har der været hård konkurrence, og her har Wilbek har foretrukket Lasse Boesen, Lars Møller Madsen og Lars Krogh Jeppesen på venstre back. Sidstnævnte får dermed slutrundecomeback efter at have siddet over på grund af skader siden VM i Tunesien i 2005.

Nye i truppen i forhold til VM sidste år er desuden Flensburg-Handewitt-spilleren Kasper Nielsen, højrefløjen Mikkel Aagaard og målmanden Michael Bruun fra Team Tvis Holstebro.

/ritzau/