OB-målmand efter 0-0 i Horsens: Vi er stabile for tiden

OB-keeper Sten Grytebust og træner Kent Nielsen er optimistiske omkring fynboernes chancer for at ende i top-6.

OB-keeper Sten Grytebust tror på, at OB ender i top-6 i Alka Superligaen og går videre til mesterskabsslutspillet. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

Horsens. OB tog et enkelt point med hjem til Odense, da holdet fik 0-0 ude mod AC Horsens i Alka Superligaen lørdag eftermiddag.

Både OB og Horsens er med i kampen om en plads i top-6, hvilket medfører en plads i mesterskabsslutspillet til foråret, og OB-målmand Sten Grytebust tror på, at det kommer til at ske for fynboerne.

- Vi ligger på syvendepladsen, og det er ganske tæt mellem holdene omkring top-6. Så jeg ser optimistisk på det, for vi har en fin stabilitet og har ikke tabt så mange kampe på det seneste, siger Sten Grytebust.

- Hvis vi begynder at score nogle flere mål, så får vi også nogle flere point, og så tager vi en plads i top-6.

OB havde inden lørdagens opgør kun tabt en enkelt kamp af de seks foregående.

Træner Kent Nielsen mener også, at der er god mulighed for, at hans mandskab ender i mesterskabsslutspillet.

- Vi har 22 point, og det er væsentligt flere, end vi havde sidste år. Jeg synes generelt, at vi har lignet et hold, der klart vil spille med (om top-6-pladserne, red.), siger Kent Nielsen.

I kampen mod AC Horsens var OB ofte på hælene, og målmand Sten Grytebust havde travlt med at afværge Horsens mange chancer. Derfor var Grytebust også godt tilfreds med et enkelt point i søndagens kamp.

- Det er en svær kamp på en svær bane, men det er selvfølgelig ikke er en undskyldning. Horsens er også et svært hold at skabe mange målchancer mod, siger målmanden.

- Som kampen skrider frem, er det et fint point. Horsens har overhovedet ikke tabt på hjemmebane i denne sæson, og når man ser sådan på det, er det et godt point.

I næste spillerunde får OB besøg af Hobro, der også jagter en plads i mesterskabsslutspillet.

/ritzau/