Løvenkrands klar til sæsonstart

Peter Løvenkrands føler sig ovenpå efter sin ankeloperation og håber på en plads i startopstillingen, når Schalke indleder den nye sæson mod Stuttgart fredag.

Da Schalke 04 søndag sendte Oberliga-holdet Eintracht Trier ud af den tyske pokalturnering med en eftertrykkelig øretæve på 9-0, var Peter Løvenkrands ikke med i truppen. Det skal man nu ikke lægge så meget i, her kort før Bundesliga-sæsonen sparkes i gang på fredag.

- Nej, jeg blev bare sparet, så jeg er helt klar til Stuttgart på fredag. Nu kan man jo aldrig vide, hvad træneren beslutter sig for, men i forhold til, hvad aviserne skriver og hvordan, vi har spillet til træning, så tror jeg på, at jeg starter inde, siger Løvenkrands, der måtte igennem en ankeloperation i foråret, men føler sig helt ovenpå igen.

Hvad angår Schalkes muligheder for at vinde det mesterskab, der lige nøjagtigt glippede sidste år, mener Løvenkrands, at Bayern München i første omgang er favoritter.

- Men vi har et hold, der er mindst lige så godt som sidste år, og hvis ellers vi spiller op til det, vi kan, så kommer vi helt sikkert til at blande os i toppen, siger Peter Løvenkrands. /ritzau/