Ligasucces giver FCM mulighed for at teste bredden

FCM Håndbold kan komme til at spare spillere i den sidste del af Primo Tours Ligaens grundspil, siger træner.

Kristian Kristensen har opnået stor succes i sin første sæson som cheftræner for FCM Håndbold. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

FCM Håndbold sikrede sig onsdag mindst en andenplads i Primo Tours Ligaen, og holdet er kun en enkelt sejr i de sidste fire kampe fra at sikre ligaens førsteplads.

Succesen betyder, at midtjyderne overvejer at spare spillerne til både slutspillet og de vigtige kampe i Champions League, hvor klubben kæmper om en plads i kvartfinalerne.

Det siger klubbens cheftræner, Kristian Kristensen, efter det onsdag lykkedes at slå Team Esbjerg med 27-25 i Ikast.

- Indtil førstepladsen er matematisk sikret, buldrer vi selvfølgelig videre og holder skruen i vandet.

- Vi kan ikke begynde at spille baglæns, men vi kan godt komme til at spare nogle spillere for ikke at overbelaste dem, selv om holdet og spillerne er i god form.

- Det er en mulighed at udnytte bredden lidt mere, men spillemæssigt vil vi gøre, som vi hele tiden har gjort, siger træneren.

Med andenpladsen sikret har klubben indfriet et af sæsonens delmål.

- Vi er rigtig glade. Når man arbejder efter målsætninger og kommer i mål med et delmål, så giver det næring til mere succes.

- Samtidig har vi en god statistik på hjemmebane, jeg tror, vi er oppe på 14 sejre i træk nu. Det er sgu flot gået, må jeg sige, lyder det fra FCM-træneren.

Allerede søndag mødes FCM Håndbold og Team Esbjerg igen, men der er det i Champions League, og kampen spilles i Esbjerg.

/ritzau/