Leicester spiller igen Premier League uden Mahrez

Riyad Mahrez er atter helt ude af Leicesters trup, når Kasper Schmeichel og co. lørdag møder Manchester City.

Riyad Mahrez er kørt ud på et sidespor i Leicester. Reuters/David Klein Fold sammen
Læs mere

Riyad Mahrez er stadig svær at få øje på i og omkring den engelske fodboldklub Leicester.

Den algeriske offensivspiller har ikke deltaget i træningen siden transfervinduets sidste dag, og han er atter ude af holdet, når Leicester lørdag besøger Manchester City i Premier League.

»Jeg håber, at Riyad kan få sine tanker på plads og komme tilbage til os. Det bedste vil være at komme tilbage og nyde at spille fodbold.«

»Riyad er en fantastisk spiller, som elsker fodbold. Han elsker sit forhold til sine venner og holdkammerater. Han har brug for at komme tilbage og røre bolden og spille,« siger Leicester-manager Claude Puel torsdag.

Det er anden ligakamp i træk, at Mahrez er ude, og han har holdt sig væk fra klubbens træninger, siden transfervinduet lukkede natten til 1. februar.

Det skyldes ifølge britiske medier, at spilleren er sur over, at han ikke fik lov at skifte til netop Manchester City, som bød på Riyad Mahrez, men de to klubber kunne ikke blive enige om prisen på Mahrez.

Riyad Mahrez skiftede til Leicester fra franske Le Havre i 2014.

Britiske medier har tidligere beskrevet, at Manchester City tilbød at betale 50 millioner pund (cirka 422 millioner kroner) og derudover ville smide en spiller oveni handlen til en værdi af 15 millioner pund (cirka 126 millioner kroner).

Leicester forlangte angiveligt et større beløb for den 26-årige spiller.

AFP har tidligere beskrevet at Mahrez kostede Leicester omkring 350.000 pund (cirka tre millioner kroner).

/ritzau/