Klopp: Det er umuligt at gå ubesejret gennem sæsonen

Jürgen Klopp fokuserer kun på den næste kamp og ikke på en sammenligning med "The Invincibles".

Jürgen Klopp var glad efter Liverpools comeback i lørdagens snævre sejr på 2-1 over Aston Villa. Craig Brough/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Liverpool-manager Jürgen Klopp anser det for umuligt, at hans mandskab kan kopiere Arsenals imponerende bedrift fra 2003/04-sæsonen, hvor London-klubben gik i ubesejret igennem Premier League.

Det siger Jürgen Klopp, efter at Liverpool med to mål i slutminutterne afværgede et truende nederlag i lørdagens kamp mod Aston Villa og vandt 2-1, så klubben nu har hentet ti sejre og spillet en kamp uafgjort i de første 11 ligakampe.

- Det er nok ikke muligt, men for at være ærlig er det heller ikke noget, vi tænker på. Vi tænker på, hvordan vi kan vinde den næste kamp og kampen efter.

- Det er bestemt ikke muligt at gå ubesejret igennem sæsonen, hvis vi spiller på den måde, som vi gjorde, indtil vi indkasserede et mål. Vi havde ikke den vindermentalitet, vi behøver, siger Klopp til Sky Sports.

Holdet har ikke tabt i Premier League siden 3. januar, da det blev til et 1-2-nederlag til Manchester City. Det er 28 ligakampe siden. Klopp påpeger, at heldet også har været på Liverpools side flere gange og var det igen lørdag.

- I øjeblikket er vi i stand til at håndtere de slag, vi får. Det var ikke sådan, at vi ikke fortjente at vinde, og jeg er tilfreds med indsatsen, men der var momenter, jeg ikke brød mig om, siger Klopp.

Liverpools lange stime som ubesejret i Premier League kommer på prøve igen på søndag, når der er topkamp på hjemmebane mod Manchester City. Inden da venter Liverpools Champions League-kamp mod Genk.

/ritzau/