Jeanette Ottesen efter overfald på åben gade: Jeg har det ad helvede til

Arkivfoto: Søndag eftermiddag blev den 28-årige svømmestjerne Jeanette Ottesen og hendes kæreste Marco Loughran, der også er elitesvømmer, overfaldet, da en rasende bilist gik amok i trafikken på Østerbrogade. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Søndag eftermiddag blev den 28-årige svømmestjerne Jeanette Ottesen og hendes kæreste Marco Loughran, der også er elitesvømmer, overfaldet da en rasende bilist gik amok i trafikken på Østerbrogade.

Og det var en fåmælt og meget berørt Jeanette Ottesen som BT talte med tirsdag eftermiddag, omkring det uprovokerede overfald på hende og kæresten, der i følge ugebladet HER & NU, fandt sted ved højlys dag på Østerbrogade, hvor en bilist angiveligt gik grassat i trafikken.

»Det eneste jeg kan sige er, at jeg har det ad helvede til - og det har min kæreste også. Men jeg har ikke lyst til at tale mere om det nu, ring senere på ugen,« sagde den 28-årige svømmestjerne i telefonen til BT.

Ottesen er tydeligvis stadig meget påvirket af overfaldet her to dage efter det fandt sted.

I HER & NU har Ottesen ganske kort beskrevet overfaldet søndag forløbet som uprovokeret.

»Jeg kørte åbenbart ikke hurtigt nok, og det var nok til, at bilisten bag ved os gik amok. Min kæreste fik decideret bank, og han kom også på hospitalet. Det er jo ganske forfærdeligt, at sådan noget kan ske ved højlys dag,« sagde den ellers så ukuelige elitesvømmer til ugebladet.

Hun fortalte også, at hun selv havde forstuvet nogle fingre ved overfaldet, og at hun ikke kunne træne for fuld kraft.

I følge Youssef Lharraki, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, fandt overfaldet sted søndag eftermiddag på Østerbro, København:

»Vi blev tilkaldt til en sag om færdselschikane søndag d. 21. juni på Østerbro, og vi har optaget en sag om vold på stedet. Lige nu arbejder vi på at identificere gerningsmanden, og vi efterforsker selvfølgelig voldssagen,« siger Youssef Lharraki til BT.