Howard går ingen steder

Sidste år på nogenlunde samme tidspunkt fik nyindkøbte Mark Howard et rødt kort i kampen imod FC København, og endte som den store skurk.

Men i går tog den unge englænder revanche ved at score et flot mål, som var tæt på at afgøre kampen.

»Så ville det have været en helt fantastisk uge,« sagde Howard efter kampen med henvisning til, at han også blev kåret som årets bedste spiller i Brøndby.

Der har været mange spekulationer om, hvorvidt Howard snart ville forlade Brøndby, da hans tid i klubben næsten kun har været, mens Brøndby har været i en stor sportslig krise. Men det afviser hovedpersonen selv.

»Der har været meget snak om, at jeg skulle forlade klubben. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg håber på at blive. Jeg har ikke så lang tid tilbage af min kontrakt, men jeg er mere end glad for at spille i klubben. Det sidste år er jeg faldet mere til, så jeg er tilfreds,« sagde Howard til Berlingske Tidende efter kampen.

Var du tilfreds med resultatet?

»Nej, jeg synes, vi skulle have haft de tre point. Det var skuffende, men vi får da et enkelt point.«

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard roste da også gårsdagens modstander:

»Brøndby var klar over, at de kunne redde en masse ved at spille en god kamp mod os. Det synes jeg, at de gjorde flot. De kæmper over hele linien, og det er kun godt for dansk fodbold, at der stadig er den lir ved kampene mod Brøndby,« sagde Østergaard og afviste desuden ikke, at FC København udvider truppen i vinterpausen.