Hamrén med høj cigarføring

En lykkelig AaB-træner Erik Hamrén gjorde torsdag aften klar til at tænde sejrscigaren, efter at han havde set sit mandskab slå Sampdoria ud af UEFA Cuppen.

Erik Hamrén var torsdag aften en lykkelig mand. Den svenske AaB-træner betegnede straks UEFA Cup-bedriften mod Sampdoria, som en af sin karrieres absolutte højdepunkter. Selv om nordjyderne på forhånd var spået en umulig opgave mod det italienske hold, så har Hamrén hele tiden troet, at AaB kunne gå videre til gruppespillet.

- Normalt ryger jeg en cigar, efter at vi har vundet en titel, men i aften vil jeg ryge en alligevel, sagde Erik Hamrén på et pressemøde efter kampen og holdt en tyk en af slagsen op for munden.

- Det er en gave fra min datter, tilføjede han.

Erik Hamrén var tydelig stolt over den præstation, han torsdag aften så sit hold levere mod Sampdoria, der måtte rejse hjem med 0-0 og et dansk spark ud af UEFA Cuppen.

- Før kampen sagde jeg til spillerne, at det her var muligt, hvis vi spillede taktisk disciplineret, arbejdede hårdt og spillede med stort hjerte. Og det gjorde vi. Jeg er meget tilfreds, sagde Erik Hamrén, der for fjorten dage siden så AaB hente 2-2 i Genova.

/ritzau/