Everton-profil får uhyggelig skade i Tottenham-drama

André Gomes kom galt afsted med sin ankel, hvilket fik Tottenhams Son Heung-min til at bryde sammen i gråd.

André Gomes forvred ankelen, da han kom i klemme under Serge Aurier. Andrew Yates/Reuters Fold sammen
Læs mere

Liverpool. Everton udlignede dybt inde i overtiden til 1-1 mod Tottenham, men det er givetvis ikke det, der bliver samtaleemnet efter kampen på Goodison Park.

Holdets midtbaneprofil André Gomes kom frygteligt galt afsted et kvarter før tid og måtte bæres ud med det, der kunne ligne en alvorlig ankelskade.

Episoden udsprang af en tackling fra Tottenhams Son Heung-min, som kom alt for sent.

Tacklingen var dog ikke den direkte årsag til skaden. Det var snarere, at Gomes i faldet fik Serge Aurier oven på sig og derved forvred sin ankel i sådan en grad, at foden sad helt skævt på benet.

Son blev vist ud og forlod banen i tårer over at have været impliceret i kollegaens uheld.

Ifølge klubbens hjemmeside blev Gomes hastekørt til hospitalet i byen Aintree. Her fik Gomes konstateret brud på anklen med større forskydning, hvilket er alvorligt. Gomes skal opereres mandag, skriver klubben.

Med en mand i undertal lykkedes det ikke Tottenham at holde den føring, som Dele Alli havde givet holdet en time inde i en alt andet end køn fodboldkamp.

Tottenham fangede hjemmeholdet i ubalance, og Dele Alli udplacerede landsholdsmålmand Jordan Pickford med et fladt skud.

Gomes' uheld og et par langtrukne videogennemsyn gjorde, at dommeren lagde hele 12 minutter til kampen, og det gav Everton nyt håb.

Otte af de 12 minutter var afviklet, da indskiftede Cenk Tosun steg til vejrs og pandede bolden i mål.

Dermed forlængede han Tottenhams rædselsstime på udebane. London-klubben har ikke vundet på fremmed græs i Premier League siden 2-1-sejren over Fulham 20. januar.

Everton er trods den sene udligning heller ikke for godt kørende. Efter 11 kampe har Mauro Silvas tropper kun 11 point og befinder sig lige over nedrykningsstregen.

/ritzau/