Endelig succes for Laudrup

Getafe gik videre til UEFA Cuppens gruppespil, og dermed fik holdets træner, Michael Laudrup, endelig et positivt resultat med sin nye klub.

Endelig var der godt nyt for træner Michael Laudrup og hans spanske klub, Getafe. Holdet kvalificerede sig torsdag aften til gruppespillet i UEFA Cuppen via en samlet sejr over hollandske Twente, men det holdt hårdt for Getafe, der har fået en skæv start på sæsonen og ligger på en nedrykningsplads i Spanien.

Getafe havde vundet det første opgør på hjemmebane med 1-0, og da returopgøret endte 1-0 til Twente, måtte de to hold ud i forlænget spilletid. Her nød Getafe godt af, at Twente havde fået en spiller udvist, og Getafe scorede to gange. Så skulle den kvalifikation være i skabet, men Twente rystede Laudrup med to reduceringer kort før tid. Getafe gik dog videre i kraft af flest scorede udebanemål.

Bayern München, der nok er den største favorit til UEFA Cup-sejren, er også videre efter en samlet sejr over Belenenses fra Portugal. Også Everton, der ikke havde Thomas Gravesen med, er klar til gruppespillet. Holdet lå til at ryge ud mod Metalist fra Ukraine, men vendte opgøret til sidst.

/ritzau/