CSC-pilen peger mod forlængelse

Kontrakten mellem cykelholdet Team CSC og it-firmaet CSC udløber med udgangen af 2008. Lige nu peger pilen mod en forlængelse af sponsoratet.

Efter en turbulent tid med afskedigelsen af Ivan Basso og holdejer Bjarne Riis' indrømmelser, har Tour de France 2007 været en positiv en af slagen for det danske cykelhold Team CSC. Det mener hovedsponsoren CSC's globale sponsorchef.

- Det har været en fantastisk Tour med prologsejr og stor succes for holdet i London, hvor vi har vores europæiske hovedsæde. Det har været et af de bedste Tour de France-løb, vi har oplevet, og det har været rart efter en svær periode, siger CSC's globale sponsorchef, Ole Egeblad, til Ritzau.

Sponsoratet af Bjarne Riis' cykelhold udløber med udgangen af 2008, men i efteråret i år begynder snakken om en mulig forlængelse, der skal falde på plads næste forår, hvis samarbejdet skal forlænges. Og pilen pejer den vej.

- Denne Tour har da i hvert fald ikke forværret noget. Nu skal man ikke træffe den slags beslutninger på hverken de værste eller bedste dage, men lige nu vender tommelfingeren da opad, siger Ole Egeblad./ritzau/