Crouch hjalp Chelsea til sejr

Chelsea er videre til semifinalerne i den engelske ligapokalturnering efter en 2-0-sejr over Liverpool, der fik angriberen Peter Crouch udvist i anden halvleg.

En småkedelig Carling Cup-kvartfinale mellem Chelsea og Liverpool fik efter en times spil liv efter to afgørende begivenheder, som indtraf kort efter hinanden.

Først bragte Frank Lampard Chelsea foran 1-0 på et skudforsøg, der kun blev halvt blokeret af Liverpool-forsvareren Jamie Carragher. I stedet for at stoppe skuddet, fik Carragher kun snittet bolden og snød dermed sin målmand, da bolden stille og roligt sejlede ind i målet. Og få minutter efter var det så Peter Crouchs tur til at hjælpe Chelsea på vej.

I frustration over at have tabt en nærkamp kastede landsholdsangriberen sig med knopperne forrest ned i benene på en modstander, og så kunne dommer Martin Atkinson dårligt gøre andet end at smide Crouch ud.

Udvisningen gav som sagt liv til en ellers halvdød kamp, som Chelseas Andrej Sjevtjenko lukkede med sin scoring til 2-0 kort før tid. Dermed er Chelsea videre til semifinalerne i ligapokalen, hvor listen af mulige modstandere omfatter Tottenham, Arsenal og Everton.

/ritzau/