Chelsea og Arsenal spiller 0-0 i lokalopgør

Chelsea spillede søndag 0-0 på hjemmebane mod Arsenal i den engelske Premier League.

Chelseas N'Golo Kante (til højre) og Arsenals Alex Iwobi kæmper om bolden i søndagens lokalopgør i London. Scanpix/John Sibley Fold sammen
Læs mere

Der blev ikke scoret et eneste mål i søndagens fodboldbrag mellem Chelsea og Arsenal i Premier League.

Topkampen var ind imellem underholdende, men den savnede en scoring, der kunne have åbnet opgøret.

Spanske Pedro havde den største mulighed for at bringe Chelsea foran, da han i første halvleg modtog en perfekt aflevering fra landsmanden Cesc Fabregas.

Men Pedro brændte den store chance.

For Arsenal var Aaron Ramsey også yderst tæt på, da waliseren skød bolden på stolpen.

Returbolden røg lige ud til Alexandre Lacazette, men den franske landsholdsangriber var tæt foran mål ikke var i stand til at dirigere den ind.

I slutfasen fik Eden Hazard en god mulighed lige uden for feltet, men Chelseas belgiske stjernespiller sendte bolden i favnen på Petr Cech i Arsenal-buret.

Chelsea-stopperen David Luiz modtog et rødt kort efter 87 minutter, da brasilianeren med knopperne forrest nedlagde Arsenals bosniske forsvarsspiller Sead Kolasinac.

Chelsea-manager Antonio Conte handlede hurtigt efter udvisningen, og det betød, at den danske landsholdsstopper Andreas Christensen fik de sidste minutter af kampen.

Chelsea har med det ene point ti point efter fem kampe på en tredjeplads, mens Arsenal fortsat roder rundt i midten af tabellen med syv point efter fem kampe.

/ritzau/