Bjerregaard går af som direktør

Ole Palmå overtager direktørstolen i Brøndby IF fra Per Bjerregaard, der er ny bestyrelsesformand. Codan stopper som hovedsponsor.

Fredag udsendte Brøndby IF et par meget interessante fondsbørsmeddelelser. Per Bjerregaard forlader direktørstolen i klubben, og indtil der er fundet en ny direktør til at føre den kriseramte klub videre, overtager Ole Palmå direktørstolen.

Ejvind Sandal fratræder samtidig tilbage som bestyrelsesformand, den post overtages af Per Bjerregaard som et led i en større ledelsesrokade.

- Vi har fuld tillid til og bakker op om bestyrelsen for Brøndbyernes IF Fodbold A/S og er overbevist om, at bestyrelsen vil udpege en kompetent administrerende direktør, der kan sikre Brøndbyernes IF Fodbold A/S såvel sportslig som forretningsmæssig succes i årene fremover, udtaler formand Finn Petersen fra Brøndbyernes IF Fodbold Fond.

Samtidig kunne klubben oplyse, at hovedsponsoren Codan Forsikring ikke forlænger sin nuværende hovedsponsoraftale, der udløber i juni 2008. Codan ønsker at fortsætte som sponsor på et lavere niveau.

/ritzau/