Arnesens familie bad ham stoppe i Ukraine

files-fbl-ger-bundesliga-hambu
Frank Arnesens tid som sportsdirektør i den ukrainske klub Metalist Kharkiv er slut, kun lidt over en måned efter, den begyndte. Fold sammen
Læs mere

Frank Arnesens tid som sportsdirektør i den ukrainske klub Metalist Kharkiv er slut kun lidt over en måned efter, den begyndte.

Den højspændte situation i Ukraine gjorde, at danskerens børn på et familieråd bad ham komme ud af kontrakten hurtigst muligt.

Frank Arnesens beslutning om at sige sit job op i det uroplagede land blev endegyldigt truffet i sidste uge. Fredag blev det officielt, at Frank Arnesen er færdig som sportsdirektør i Metalist Kharkiv fra det østlige Ukraine.

Beslutningen om at stoppe blev taget nærmest inden, han for alvor var begyndt, og kun kort tid efter at Frank Arnesen til bt.dk talte varmt om klubbens store ambitioner om Champions League samt udsigten til at bruge millioner på spillerindkøb.

Men nu er det slut.

- Ja, jeg er desværre blevet nødsaget til at stoppe. Jeg begyndte jo 1. februar og må sige, at jeg blev fantastisk godt modtaget. Der var masser at arbejde med og gode spillere. Jeg havde mest kontakt med klubbens vicepræsident Segii Volik, og han gjorde virkelig alt, for at jeg skulle føle mig hurtigt hjemme, siger Frank Arnesen til bt.dk og tilføjer:

- Men så opstod de her problemer lige pludselig i Kiev, og som har spredt sig til hele Ukraine, hvor der er en ret anspændt situation, siger Frank Arnesen.

- Jeg følte simpelthen, at jeg på grund af omstændighederne med min familie måtte stoppe.

Læs hele Frank Arnesens fortælling om, hvordan familien skubbede på for at få ham til at droppe sit ukrainske eventyr i lørdagens udgave af BT.