Argentina-præsident afviser Sampaoli-rov i Sevilla

Fodboldpræsidenten i Argentina skal blot snakke med Lionel Messi på sin tur til Spanien, siger Claudio Tapia.

Sevilla-træner Jorge Sampaoli har været midtpunkt i en strid mellem den spanske klub og fodboldforbundet i Argentina. Reuters/Albert Gea
Læs mere
Fold sammen

København. Claudio Tapia skal blot en lille tur til Spanien for at sludre lidt med FC Barcelona-stjernen Lionel Messi.

Det siger præsidenten for Det Argentinske Fodboldforbund (AFA) torsdag. Dermed afviser han, at turen handler om at forsøge at hamstre en ny argentinsk landstræner.

- Det eneste formål med min tur er at møde Messi.

- Med hensyn til en ny træner, så tager vi det helt roligt, for Bauza (Edgardo, red.) har kun lige forladt os, siger Tapia ifølge AFP.

Fodboldpræsidenten fløj torsdag til Barcelona, og turen har været stærkt omdiskuteret i primært Sevilla.

Det skyldes, at det har været beskrevet, at Claudio Tapias mål med turen var at snakke med Atlético Madrids træner, Diego Simeone, og Sevilla-træner Jorge Sampaoli i sin jagt på en ny og permanent argentinsk landstræner.

Det fik forleden Sevilla til at skrive til AFA og advare argentineren om, at han godt kan holde sig langt væk fra at snakke med Sampaoli.

- Sevilla har i dag sendt et brev til AFA. Vi mener, at det er mangel på respekt, hvis kommentarerne står til troende.

- Vi finder ethvert møde og enhver kontakt uacceptabel, hvis den fører til et kontraktbrud med klubben.

- Vi vil derfor ikke betænke os to gange, før vi overvejer vores juridiske muligheder, meddelte Sevilla onsdag.

57-årige Sampaoli er en ombejlet herre på rygteplan, hvor også FC Barcelona har været beskrevet som interesserede i, at argentineren overtager trænerjobbet, når Luis Enrique stopper efter denne sæson.

Sampaoli har kontrakt i Sevilla frem til juni 2018. Han har tidligere blandt andet været landstræner i Chile i en årrække.

Det argentinske landshold er langt fra storhed i øjeblikket, hvor man ligger på femtepladsen i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

/ritzau/