Altea fritstiller Hansen og Ohm

Den økonomisk trængte spanske håndboldklub Altea har kort før sæsonstart fritstillere fire spillere, herunder Henrik Hansen og Rune Ohm.

Frustrationerne fortsætter for de danske håndboldspillere Henrik Hansen og Rune Ohm, der inden ferien troede, at de i denne sæson skulle spille håndbold for den spanske klub Altea. Men de økonomiske problemer er vokset dag for dag for klubben, der af samme grund efter et krisemøde onsdag valgte at fritstille fire af sine otte kontraktspillere, heriblandt Hansen og Ohm.

- Der er stadigvæk en del løse ender, men det betyder da, at jeg nu er sikker på, at jeg ingen fremtid har her i Altea. Så meget er jeg da blevet klogere, siger Rune Ohm, der stadig mangler at få to måneders løn, og som altså heller ikke ved, hvor han skal spille i den kommende sæson.

- Det er selvfølgelig ikke det bedste tidspunkt at lede efter en klub på, men nu ser jeg i første omgang på, hvilke muligheder, der byder sig hernede. Og ellers er det ret sandsynligt, at jeg tager hjem til Danmark for at spille, siger Ohm, der forventer at høre fra sin agent en af de nærmeste dage. /ritzau/